Громадська організація Всеукраїнське об'єднання спеціалістів безпеки

Діяльність У відповідності до діючого меморандуму, ГО “ВОСБ” підтримало ініціативу ГО “СРСБ” щодо врегулювання визначення класифікації об'єктів охорони

Підтримуючи ініціативу Громадської організації «Союз працівників сфер безпеки», ми звернулися до МВС України з питанням, що на даний час серед нормативно-правових документів, які регламентують охоронну діяльність в Україні, відсутній нормативний документ, який визначає класифікацію об’єктів охорони.

Також в даному листі ми звертаємо увагу, що до сих пір (Лист від 31.01.2018р. Вих. 2-31/01/18)  не вирішено питання щодо врегулювання протиріч між одночасно діючими нормативними документами – «Ліцензійними умовами провадження охоронної діяльності» і Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» в частині заборони використовування в охоронній діяльності не сертифікованих в установленому порядку технічних засобів охорони та відсутності обов’язкових для цього норм Технічного регламенту, що розроблені і затверджені МВС України згідно Постанови Кабінету Міністрів України №1057 від 16.12.2015р..

Див. лист – Лист ВОСБ_МВС_Критерії об_05.04.19р.

 

Квітень 4, 2019