Social organization Ukrainian Association of Security Experts

Activity In accordance with the current memorandum, NGO “WOSB” supported the initiative of NGO “SRSB” regarding the regulation of the classification of objects of protection

Підтримуючи ініціативу Громадської організації «Союз працівників сфер безпеки», ми звернулися до МВС України з питанням, що на даний час серед нормативно-правових документів, які регламентують охоронну діяльність в Україні, відсутній нормативний документ, який визначає класифікацію об’єктів охорони.

Також в даному листі ми звертаємо увагу, що до сих пір (Лист від 31.01.2018р. Вих. 2-31/01/18)  не вирішено питання щодо врегулювання протиріч між одночасно діючими нормативними документами – «Ліцензійними умовами провадження охоронної діяльності» і Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» в частині заборони використовування в охоронній діяльності не сертифікованих в установленому порядку технічних засобів охорони та відсутності обов’язкових для цього норм Технічного регламенту, що розроблені і затверджені МВС України згідно Постанови Кабінету Міністрів України №1057 від 16.12.2015р..

Див. лист – Лист ВОСБ_МВС_Критерії об_05.04.19р.

 

April 4, 2019