Social organization Ukrainian Association of Security Experts

News January 24, 2019, Chairman of the Board Loshicin A.Yu. participated in the meeting of the National Business Coalition.

24 січня, Голова правління Лощилін О.Ю. прийняв участь у зустрічі Національної Коаліції Бізнесу, що відбулася у Києві в рамках адвокасі-кампанії. Були визначені ТОП-10 пунктів Порядку денного, що об’єднає бізнес у єдиний голос напередодні виборів 2019 року. За пріоритети проголосувало 66 бізнес-асоціацій.

За підсусмками голосування  був прийнятий та сформований список Топ-10 пропозицій представників бізнес-асоціацій до кандидатів у Президенти України. Їх список учасники НБК оголосять 7-го лютого об 11:00 на презентації Топ-10 пріоритетів бізнесу кандидатам у Президенти за участю представників коаліції та ЗМІ в прес-центрі Українські новини.

Нагадаємо, ініціаторами створення Коаліції виступили учасники Української Ради Бізнесу та Спілка українських підприємців. Партнерами проекту є Національна платформа малого та середнього бізнесу, а незалежним фасилітатором процесу – Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

January 25, 2019