Social organization Ukrainian Association of Security Experts

Activity МВС України знов ініціює Постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження категорій об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах»

20 вересня 2018 року від ГС «УФПБ» надійшла інформація стосовно Висновку АМКУ України щодо проекту Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження категорій об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах». З даної інформації слідує, що МВС України як орган законодавчої ініціативи знов ініціює протягування даного переліку але вже без належної процедури з громадського обговорення.

При цьому ознайомившись з текстом нової редакції ми побачили, що наші пропозиції які у 2017 році були надані до МВС України і Поліції охорони жодним чином не враховані.

З метою захисту членів організації та підприємств охорони нами ініційовано розгляд даного документу в Державній регуляторній службі України та написано відповідний лист з зауваженнями і пропозиціями.

Див. Лист ВОСБ_ДРСУ_Пост. КМУ_26.09.18р.

September 27, 2018