Громадська організація Всеукраїнське об'єднання спеціалістів безпеки

Новини 21 лютого 2018 року Голова правління Лощилін О.Ю. прийняв участь в презентації Twinning проекту «Посилення інституційної спроможності українського Національного органу стандартизації»

21 лютого 2018 року, в рамках Меморандуму про співпрацю, Голова правління Лощилін О.Ю. прийняв участь в презентації Twinning проекту «Посилення інституційної спроможності українського Національного органу стандартизації», що проходив в приміщенні Національного органу стандартизації України.

Відкрили захід Ганна Лісіна, Генеральний директор ДП «УкрНДНЦ» та Сімоне Раудіно, Координатор сектору “Економіка, торгівля та міжнародне фінансове співробітництво” Делегації Європейського Союзу в Україні.

З вітальним словом звернулися – Ернст РАЙХЕЛЬ, Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні, Герміне ПОППЕЛЛЕР, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні, Корнел ІОНЕСКУ, Надзвичайний і Повноважний, Посол Румунії в Україні, Сильвія Хосефіна Кортес Мартін, Надзвичайний і Повноважний Посол Іспанії в Україні, Представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Із виступів членів Twinning проекту до фахівців ринку безпеки можна донести наступні меседжі:

  • Імплементація Європейських стандартів в сектори економіки України триває. До відома кількість прийнятих стандартів для сектору безпеки і охорони протягом останніх 3-х років становить майже 100 національних стандартів.
  • Без впровадження єдиних стандартів у відповідних секторах діяльності буде хаос.
  • Без готовності підприємств створювати – приймати участь в асоціаціях, без спроможності асоціацій створювати і утримувати технічні комітети з стандартизації, центри стандартизації і аудиту, випробувальні лабораторії – даний сектор не бути мати не інвестиційної привабливості ні сталого розвитку.
  • Без формування інституту експертів у відповідних секторах економіки і в т.ч. приватної безпеки не буде належної роботи з впровадження стандартів.
  • Одним з перших етапів роботи Twinning проекту э аналіз діяльності технічних комітетів з стандартизації, участь в них представників бізнес асоціацій і сектору споживачів послуг/продукції.

Лютий 24, 2019