Громадська організація Всеукраїнське об'єднання спеціалістів безпеки

Новини 24 січня 2019р., Голова правління організації Лощилін О.Ю. прийняв участь у зустрічі Національної Коаліції Бізнесу.

24 січня, Голова правління Лощилін О.Ю. прийняв участь у зустрічі Національної Коаліції Бізнесу, що відбулася у Києві в рамках адвокасі-кампанії. Були визначені ТОП-10 пунктів Порядку денного, що об’єднає бізнес у єдиний голос напередодні виборів 2019 року. За пріоритети проголосувало 66 бізнес-асоціацій.

За підсусмками голосування  був прийнятий та сформований список Топ-10 пропозицій представників бізнес-асоціацій до кандидатів у Президенти України. Їх список учасники НБК оголосять 7-го лютого об 11:00 на презентації Топ-10 пріоритетів бізнесу кандидатам у Президенти за участю представників коаліції та ЗМІ в прес-центрі Українські новини.

Нагадаємо, ініціаторами створення Коаліції виступили учасники Української Ради Бізнесу та Спілка українських підприємців. Партнерами проекту є Національна платформа малого та середнього бізнесу, а незалежним фасилітатором процесу – Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

Січень 25, 2019